Festmenu

Sammensæt jeres egen lækre festmenu ud fra følgende menu. Har I specielle ønsker, er I meget velkomne til at vende det med køkkenet, ligesom at vi kan hjælpe med at give gæster med særlige behov en god festoplevelse - det være sig vegetarer, glutenallergikere, sukkersygepatienter eller lignende.

 

Forretter:

Mousse af varmrøget laks.

Fisketallerken med røget laks, chili marinerede tigerrejer og soufflé af årstidens fisk anrettet med spæde salater.

Carpaccio af tyndskåret oksefilet med olivenolie, havsalt, frisk basilikum og parmesan.

Ovndampet laks med en chili/urtesirup, toppet med spæde urter og grøntsags crème.

Røget dyrekølle rullet med urtecreme på salatbund med rød pestodressing.

Hvidvinsdampet laksefarseret rødspættefilet serveret med creme fraiche dressing, rejer og asparges.

Crèmet jordskokkesuppe med bacon tern.

Seranoskinke med melon.

 

Hovedretter:

Oksefilet med Bearnaise og rødvinssauce, hertil Pommes Anna og årstidens grønt.

Helstegt oksemørbrad, serveret med to slags grøntsager, ristede kartofler og pebersauce.

Kalvefilet med smørristede kartofler årstidens grønt og portvinssauce.

Braiseret lammekølle, kartoffelgratin, bønnesalat, mint gele og skysauce.

Årstidens stegte fisk serveret med spæde grøntsager, hvide kartofler og urtecrèmesauce.

Helstegt dyrefilet med ristede svampe, nødder og druer, bønner, smørristede kartofler, surt og sødt, Waldorfsalat og vildtsauce (50,00 kr. ekstra pr. person)

Andebryst med sauté af rødkål, svampe og æbler, hertil hvide og brune kartofler og andesky

Kalveculotte med Piementsauce, ristede svampe, hvide kartofler og årstidens grønt

 

Desserter :

Hindbærmousse med chokoladegitter.

Hjemmelavet trifli efter årstiden.

Kransekagetærte med friske frugter og is.

Hjemmelavet is med nødder og chokolade.

Desserttallerken med kage, frugt og nøddekurv med is. (25,00 ekstra pr. person)

Chokoladekage med blød marengstop, hindbær culi og friske bær.

Natmad:

Mulligatawnysuppe (Karrysuppe med hønsebryst) serveret med hjemmelavet flûte.

Aspargessuppe med flûte.

Frikadeller med kold kartoffelsalat og brød.

3 slags sandwich.

Tag selv pølse- og ostebord hertil brød og kiks.

Kold spansk Gazpachosuppe.