Nyhedsbrev april 2024

Det er blevet forår🌷

Kære gæster,

Vi kigger ind i april måned med fornyet energi og spændende nyheder fra Rørvig Centret 🔨 Påsken er netop overstået, så nu kigger vi på et april med forårsvejr og masser af oplevelser - og en lækker opskrift, du selv kan prøve kræfter med. God læselyst.

Renoverede værelser.

Vi står aldrig stille her på Rørvig Centret, og denne måned er ingen undtagelse. Vi er glade for at kunne meddele, at vi er i gang med at renovere to enkeltværelser. Det er jo vigtigt for os, at vores værelser er en tip-top oplevelse og derfor gør vi altid vores yderste for at pifte oplevelsen op. 

Udover de renoverede værelser, installerer vi også nye døre på anden sal. Som I kunne læse sidste gang, er de både en lidt mere behagelig oplevelse for øjet og gode til at isolere for lyd. Ro og komfort, hver gang.
Kom og opleve det selv. Book ophold her

Mød Alexandra 🌟

Sig goddag til Alexandra. Hun er en ny del af holdet og vi vil gerne sige velkommen til hende.

Alexandra kommer med en bred baggrund fra rejsebranchen og er ivrig efter at møde alle jer nye gæster. Hun vil være med til at sikre, at I får en behagelig og mindeværdig oplevelse under jeres besøg hos os. På privatfronten har hun tre børn og bor lige her i Rørvig. Vi tror på masser af gode år med Alexandra i receptionen 🤝🏼 

Husmandskost i april måned 🍗 🥬 🧅

April måned er kommet, og med en ny måned følger en ny menu til husmandskosten. Vores dygtige kokke  byder på en blanding af velkendte retter og spændende nye smagsoplevelser. Kom gladeligt - men husk at bestille bord.

Prisen for herlighederne:
Prisen for hovedretten er 155,- kr. pr. person
Desserten kan tilføjes for 55,- kr. pr. person

Læs april måneds menu herunder 👇🏼 

Onsdag 3. april 
Bagt torsk med muslinger fumé, spæde grønsager, urteolie og hvide kartofler.
Skovbærskompot med appelsincreme og brændt chokolade.
 
Onsdag 10. april.
Helstegt flanksteak med svampesauce, ristet kartofler og forårsgrønt.
Chokolademousse med flødeskum og crunch.
 
Onsdag 17. april.
Oksetyksteg serveret med bearnaise, pomfritter og salat.
Rabarber trifli med creme og makroner.
 
Onsdag 24. april.
Duroc svinekam af dansk sortfodsgris serveret med rødkål, skysauce og hvidekartofler.
Rødgrød med vaniljeis.

Book bord her

En lækker opskrift til hjemmet - Prøv kræfter med vores kokkes foretrukne retter👩🏼‍🍳

Til de eventyrlystne og de lækkersultne, der vil prøve kræfter med vores lækre retter derhjemme, har vi en god nyhed. Vi deler en lækker opskrift med jer her. Så kan I bringe lidt af Rørvig Centret ind i jeres eget køkken. I dag er det Cheese Cake fra Marianne:

Mariannes Cheese Cake
Kagen
25g smør
150g fuldkorns hvedekiks
4 blade husblas
200g flødeost
2 æg
2 dl creme fraiche
1 tsk vanilje
1 spsk citronsaft
1 tsk revet citronskal (økologisk)
50g florsukker

Pynt
1 glas syltede kirsebær
2 ½ dl kirsebærsaft
4 blade husblas

Fremgang
Smelt smørret. Smuldr kiksene i og bland det sammen. Læg husblassen i blød i koldt vand i 5 minutter.

Rør flødeosten sammen med æggeblommer, creme fraiche, vanilje, citronsaft og citronskal.
Tag husblassen op og smelt den i en lille skål i et vandbad og afkøl den inden den blandes med ostemassen.
Pisk hviderne stive og vend forsigtigt florsukker og dernæst ostemassen i.
Hæld resultatet over kiksene i en springform og stil den i køleskabet indtil næste dag.
Si saften fra kirsebærrene og fortynd saften med vand, indtil der er 2½ dl. Bland saften med de udblødte smeltede husblas.

Pynt evt. kagen med kirsebær og hæld geleen hen over når den begynder at stivne.
 
Velbekomme 😋

Odsherred kalenderen: 🎺Lørdagsjazz og videnskabspriser👨🏼‍🔬

Kom i jazzstemning i Pakhuset

Kom til Pakhusets stemningsfulde Lørdagsjazz med topnavne fra både ind- og udland. Oplev den bedste jazz kombineret med hyggelig atmosfære, kolde fadøl og lækre frikadeller.

Jazzpianist og sanger Søren Baun aka BAUN er en ener på den danske musikscene, der leverer livsbekræftende musik. Med naturlig musikalitet og respekt for traditionen, formår han at glæde publikum med stemning, klaver og et band af topklassemusikere.

Book ved at trykke lige her

Først griner du, så tænker du.

Ig Nobel Prize, et ordspil på Ignoble (vanæret) er foredrag, der byder på en unik kombination af videnskab og humor. Du kan være med, når fire talere tager udgangspunkt i den skæve pris, Ig Nobel Prize, der er kendt for sit motto "først grin, så tænk".

Først vil prisen stifter, Marc Abrahams, fortælle om baggrunden for prisen, efterfulgt af præsentationer fra tre prisvindere om den forskning, der førte til deres pris. Beskrivelsen af Ig Nobel Prize kan ikke fuldt ud gengives med ord - hvorfor ikke tage chancen og opleve det selv? (Foredraget afholdes på engelsk).

Book ved at trykke her

Vi håber at se jer snart til en weekendtur eller et getaway. Skynd jer at booke jeres ophold, så I kan nyde alt det, Odsherred og omegn har at byde på

Kram fra 
Team Rørvig