Nyhedsbrev - marts 2019

Husmandskost på Rørvig Centret

Vi afsluttede februar måned med at introducere vores nye koncept:
Husmandskost for 100 kr. pr. person - hver onsdag kl. 18.00.
Det går ganske enkelt ud på at spise noget god mad i godt selskab. Vi mener, at god mad smager bedre, når man har nogen at nyde den med. Derfor er husmandskost for alle - uanset om du er gæst på Rørvig Centret eller bare kommer forbi til en bid mad.

Du kommer ikke til at spise alene, selv om det kun er dig, der møder op. Bordene dækkes til fællesspisning, så der er altid nogen at skåle med.

Husmandskost i marts 2019
 
 6. marts: Karbonader med stuvet spidskål og hvide kartofler
13. marts: Paneret stegt flæsk med persillesauce og kartofler
20. marts: Boller i Karry med ris og mangochutney
27. marts: Grydestegt kylling med skilt sauce, kartofler samt rabarberkompot og agurkesalat

Velbekomme! 

Opskrift på Marianne Cheescake:

På Rørvig Centret elsker vi søde sager - og det gør vores køkkenchef Marianne også. Heldigt for os, så deler hun glædeligt ud af sine gode opskrifter, så her får du opskriften på Mariannes cheesecake, som smager intet mindre end himmelsk! 

Cheesecake til 6-8 personer
75 g smør
150 g Digestive kiks
4 blade husblas
200 g flødeost
2 pasteuriseret æg
2 dl. creme fraiche
1 tsk. vanilje
1 spsk. citronsaft
1 tsk. revet citronskal
50 g flormelis
Pynt: 2 ½ dl solbærsaft – 4 blade husblas
 
Smelt smørret og smuldr kiksene deri og bland det sammen. Hæld massen i en springform (20 cm i diameter)
Læg husblassen i blød i kold vand i ca. 5 min. Rør flødeosten sammen med æggeblommer, creme fraiche, vanilje, citronskal og- saft.
Tag husblassen op ad vandet og smelt den i et vandbad. Afkøl den lidt og hæld den derefter i ostemassen. Pisk hviderne stive og vend forsigtigt flormelissen i og vend dem derefter i ostemassen.
Hæld nu ostemassen over kiksene i springformen og stil den kold til næste dag.

Pynt: Bland solbærsaften med den udblødte, smeltede husblas. Hæld geléen hen over kagen, når den begynder at stivne.