Festmenu

Sammensæt jeres egen lækre festmiddag ud fra følgende menu for 2025. Her er noget for alle og I er altid velkomne til at kontakte os for særlige hensyn - herunder vegetarer, veganere, glutenallergikere, diabetes etc.

  • Forret:

    • Cremet muslingesuppe med bagt torsk og urter

    • Røget laks med rygeostcreme og rugbrøds chips

    • Rørt skaldyrssalat a la Rørvig med croutoner og urter

    • Klassisk oksecarpaccio med balsamicoglace, rucola og parmesan

    • Stegt foie gras med glace af madeira og morkler (Tillæg 50,00)

    Hovedret:

    • Stegt unghanebryst med svampe og bagte løg, estragon sauce og råstegte kartofler

    • Krondyrryg med syltede æbler og vildtsauce, pommes Duchesse samt variation af gulerødder (Tillæg 50,00)

    • Bagt Helleflynder med stenbiderrogn og muslingesauce - hertil vinter grønt (Tillæg 50,00)

    • Tournedos Rossini, trøffelsauce, foie gras, sæsons grønt og kartofler (Tillæg 50,00)

    Dessert:

    • Chokoladefondant med syltede bær, vaniljeis og crunch

    • Panna cotta med mangogelé

    • Gateau marcel med brændt chokolade og creme Chantilly

    • Udvalgte danske og franske oste, syltede valnødder og knækbrød

  • Forret:

    • Ceviche af hvid fisk med koriander, lime og chili

    • Stenbiderrogn med crème fraiche, rødløg og crunch af rugbrød (Tillæg 50,00)

    • Jomfruhummer bisque

    • Hvide asparges med hollandaisesauce, frisk peber og kørvel (Tillæg for fjordrejer 150,00)

    Hovedret:

    • Stegt pighvar, sauteret kål med mandler, brunet smør og små nye kartofler. Fisken serveres med en fiskefumet (Tillæg 50,00)

    • Lammefilet med spinat, hvidløg, lammesky tilsmagt med Dijon sennep, små smørstegte kartofler

    • Kalvemørbrad, ærter Francaise, små nye kartofler fra Lammefjorden og portvinssauce (Tillæg 50,00)

    • Helstegt Oksefilet med sauce Bordelaise, hjemmelavet Bearnaise samt pommes frittes med salat a part

    Dessert:

    • Citron fromage med crème og knas

    • Creme Brulée

    • Hjemmelavede Ragusa med bær, puré og brændt chokolade

    • Udvalgte danske og franske oste med, knækbrød og rabarberkompot

  • Forret:

    • Grillet jomfruhummer med hvidløg og urter, hertil hjemmelavet aioli (Tillæg 50,00)

    • Farinmarineret laks med sennepscreme, crudite af fennikel og urter

    • Lakserilette med krydderurter og knas

    • Rørt oksetatar med tomat, piment og basilikum

    Hovedret:

    • Krondyrryg med sæsonens garniture, nye kartofler og vildtsauce med portvin og blommer (Tillæg 50,00)

    • Helstegt rødtunge med en garniture af friterede kapers, citron, mandelflager og persille, serveres med nye danske kartofler og beurre blanc (Tillæg 50,00)

    • Stegt Poussin med hjemmelavet agurkesalat, rabarberkompot, nye danske kartofler og skysauce

    • Stegt okseculotte med årstidens grøntsager, pommes rissoles og rødvinssauce

    Dessert:

    • Rødgrød med vaniljeis

    • Danske sommerbær med Creme Chantilly og crumble

    • Tre slags sommeris med crumble og varm chokoladesauce

    • Udvalgte danske og franske oste med, knækbrød og sveskekompot

  • Forret:

    • Lynstegt tun med japansk mayonnaise, salat og avocado

    • Klassisk hummerbisque

    • Grillet kammuslinger à la Provence (Tillæg 50,00)

    • Terrine af porre, hasselnød og syltede urter

    Hovedret:

    • Andebryst á l’orange hertil smørstegte kartofler og orangesauce

    • Presa af fritgående Iberico gris -sortfods- cremet risotto med smag af salvie og grillet piment

    • Ovnbagt torsk, selleri og små kartofler med fiskefumét

    • Vagtel fyldt med urter, karamelliserede svampe, langtidsbagte rodfrugter og sauce Albufera

    Dessert:

    • Chokolademousse med hjemmelavet nøddenougat-krokant

    • Lun æbletærte med crumble og cremefraiche

    • Cheesecake toppet med mandler og kirsebærsauce

    • Udvalgte danske og franske oste, knækbrød og orangekompot

  • Alle retter kan serveres både som forret og hovedret

    • Glaserede gule beder med Mascarponecreme, råsyltede bolsjebeder og krydderurtesalat

    • Funghi é patae – stegte svampe og kartofler på smørristet brød

    • Friterede artiskokker med sauce verte

    • Ratatouille Provence med honning, parmesan og basilikum

    • Svampe Bourgoignon med rodfrugtmos

    • Indisk Dhal med naanbrød

    • Pølse- og ostebord

    • Lun leverpostej med bacon, champignon, surt og rugbrød

    • Fransk løgsuppe med ostecrutoner

    • Byg selv hotdogs med tilbehør

    • Pulled pork sandwich med coleslaw og chili mayonnaise

    • Frikadeller med kold kartoffelsalat

    • Vinegar chips

    • Udvalg af saltristede nødder

    • Chicharron (puffede flæskesvær) med trøffel mayonnaise

    • Friterede calamari med tartarsauce

    • Krustader fyldt med rogn og rygeost

    • Udvalg af små spæde urter med créme

    • Emmentaler med søde- og saltede valnødder

    25,00 pr. pers. Pr. stk.