
Festmenu
Sammensæt jeres egen lækre festmiddag ud fra følgende menu for 2025. Her er noget for alle og I er altid velkomne til at kontakte os for særlige hensyn - herunder vegetarer, veganere, glutenallergikere, diabetes etc.
-
Forret:
Cremet muslingesuppe med bagt torsk og urter
Røget laks med rygeostcreme og rugbrøds chips
Rørt skaldyrssalat a la Rørvig med croutoner og urter
Klassisk oksecarpaccio med balsamicoglace, rucola og parmesan
Stegt foie gras med glace af madeira og morkler (Tillæg 50,00)
Hovedret:
Stegt unghanebryst med svampe og bagte løg, estragon sauce og råstegte kartofler
Krondyrryg med syltede æbler og vildtsauce, pommes Duchesse samt variation af gulerødder (Tillæg 50,00)
Bagt Helleflynder med stenbiderrogn og muslingesauce - hertil vinter grønt (Tillæg 50,00)
Tournedos Rossini, trøffelsauce, foie gras, sæsons grønt og kartofler (Tillæg 50,00)
Dessert:
Chokoladefondant med syltede bær, vaniljeis og crunch
Panna cotta med mangogelé
Gateau marcel med brændt chokolade og creme Chantilly
Udvalgte danske og franske oste, syltede valnødder og knækbrød
-
Forret:
Ceviche af hvid fisk med koriander, lime og chili
Stenbiderrogn med crème fraiche, rødløg og crunch af rugbrød (Tillæg 50,00)
Jomfruhummer bisque
Hvide asparges med hollandaisesauce, frisk peber og kørvel (Tillæg for fjordrejer 150,00)
Hovedret:
Stegt pighvar, sauteret kål med mandler, brunet smør og små nye kartofler. Fisken serveres med en fiskefumet (Tillæg 50,00)
Lammefilet med spinat, hvidløg, lammesky tilsmagt med Dijon sennep, små smørstegte kartofler
Kalvemørbrad, ærter Francaise, små nye kartofler fra Lammefjorden og portvinssauce (Tillæg 50,00)
Helstegt Oksefilet med sauce Bordelaise, hjemmelavet Bearnaise samt pommes frittes med salat a part
Dessert:
Citron fromage med crème og knas
Creme Brulée
Hjemmelavede Ragusa med bær, puré og brændt chokolade
Udvalgte danske og franske oste med, knækbrød og rabarberkompot
-
Forret:
Grillet jomfruhummer med hvidløg og urter, hertil hjemmelavet aioli (Tillæg 50,00)
Farinmarineret laks med sennepscreme, crudite af fennikel og urter
Lakserilette med krydderurter og knas
Rørt oksetatar med tomat, piment og basilikum
Hovedret:
Krondyrryg med sæsonens garniture, nye kartofler og vildtsauce med portvin og blommer (Tillæg 50,00)
Helstegt rødtunge med en garniture af friterede kapers, citron, mandelflager og persille, serveres med nye danske kartofler og beurre blanc (Tillæg 50,00)
Stegt Poussin med hjemmelavet agurkesalat, rabarberkompot, nye danske kartofler og skysauce
Stegt okseculotte med årstidens grøntsager, pommes rissoles og rødvinssauce
Dessert:
Rødgrød med vaniljeis
Danske sommerbær med Creme Chantilly og crumble
Tre slags sommeris med crumble og varm chokoladesauce
Udvalgte danske og franske oste med, knækbrød og sveskekompot
-
Forret:
Lynstegt tun med japansk mayonnaise, salat og avocado
Klassisk hummerbisque
Grillet kammuslinger à la Provence (Tillæg 50,00)
Terrine af porre, hasselnød og syltede urter
Hovedret:
Andebryst á l’orange hertil smørstegte kartofler og orangesauce
Presa af fritgående Iberico gris -sortfods- cremet risotto med smag af salvie og grillet piment
Ovnbagt torsk, selleri og små kartofler med fiskefumét
Vagtel fyldt med urter, karamelliserede svampe, langtidsbagte rodfrugter og sauce Albufera
Dessert:
Chokolademousse med hjemmelavet nøddenougat-krokant
Lun æbletærte med crumble og cremefraiche
Cheesecake toppet med mandler og kirsebærsauce
Udvalgte danske og franske oste, knækbrød og orangekompot
-
Alle retter kan serveres både som forret og hovedret
Glaserede gule beder med Mascarponecreme, råsyltede bolsjebeder og krydderurtesalat
Funghi é patae – stegte svampe og kartofler på smørristet brød
Friterede artiskokker med sauce verte
Ratatouille Provence med honning, parmesan og basilikum
Svampe Bourgoignon med rodfrugtmos
Indisk Dhal med naanbrød
-
Pølse- og ostebord
Lun leverpostej med bacon, champignon, surt og rugbrød
Fransk løgsuppe med ostecrutoner
Byg selv hotdogs med tilbehør
Pulled pork sandwich med coleslaw og chili mayonnaise
Frikadeller med kold kartoffelsalat
-
Vinegar chips
Udvalg af saltristede nødder
Chicharron (puffede flæskesvær) med trøffel mayonnaise
Friterede calamari med tartarsauce
Krustader fyldt med rogn og rygeost
Udvalg af små spæde urter med créme
Emmentaler med søde- og saltede valnødder
25,00 pr. pers. Pr. stk.